Opslag in distributiecentrum nodig? Nabuurs is jouw logistieke partner!

Co-packing Logistiek Warehousing
20 april 2023, BY NABUURS

Ben je een voedselproducent? Run je een horecazaak? Of produceer je andere Fast Moving Consumer Goods (FMCG)? Dan weet je inmiddels dat er veel komt kijken bij het runnen van de dagelijkse operatie. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat jouw producten zo snel, kostenbesparend en duurzaam mogelijk in handen van de eindklant komen. Hier gaat ook een stukje opslag en distributie mee gepaard. En denk jij na op het aan een logistieke dienstverlener uit te besteden? Wij zetten de opslagmogelijkheden van Nabuurs op een rij.

Opslagmogelijkheden in distributiecentra Nabuurs
Als dé logistiek dienstverlener voor FMCG-bedrijven, beschikt Nabuurs over maar liefst 15 opslaglocaties. Deze warehouses zijn verspreid over heel Nederland op strategische locaties. Bovendien heeft iedere locatie zijn eigen logistieke karakteristieken en specialisatie. Zo kenmerkt onze locatie in Oosterhout zich door het Shared User Warehouse concept, waar iedere klant een eigen stukje opslagruimte in ons distributiecentrum inneemt. Dankzij dit logistieke concept profiteren klanten van elkaars voordelen en is Nabuurs in staat om pieken beter te verwerken.

Nog maar 6.000m² beschikbaar in Haps
Zo is onlangs het nieuwe distributiecentrum en tevens hoofdkantoor van Nabuurs opgeleverd. Met dit spiksplinternieuwe warehouse beschikken we over nóg meer opslagruimte voor onze klanten. Aan ruimte geen gebrek, want met maar liefst 29.000m² distributieruimte voorzien we talloze FMCG-bedrijven van de nodige opslagruimte. En het gaat hard. Zo is er op dit moment nog maar 6.000m² beschikbaar in ons warehouse. Ben jij nog op zoek naar opslagruimte in een distributiecentrum? Grijp dan nu je kans!