Warehousing: altijd wel een manier om winst te behalen.

Organisaties die hun supply chain onder de loep nemen, komen er vaak achter dat er in de warehouse-operatie nog veel winst te behalen valt. We helpen je graag die winst te verzilveren. Door doorlooptijden te verkorten, kosten te verlagen, en lever- en voorraadbetrouwbaarheid te verbeteren.

 

Alle vormen van warehousing

Afhankelijk van het type goederen, de te verwerken volumes en de gewenste locatie kunnen wij vrijwel altijd een passende vorm van warehousing aanbieden:

 

1. Op een bestaande locatie of in een nieuw warehouse
2. Shared warehousing of dedicated warehousing
3. Conventionele of (deels) gemechaniseerde warehousing

Verpakmachine
Heftruck in magazijn

OPTIMALISEREN DOOR TE COMBINEREN

Het is onze missie om de beste weg voor producten te vinden, in termen van kosten, service en duurzaamheid. Dat doen we door zaken op verschillende niveaus slim te combineren:

• Goederenstromen van klanten combineren. Wij hebben veel FMCG-producenten in ons klantenbestand. Daardoor moeten producten van verschillende verladers regelmatig naar hetzelfde afleveradres. Met shared warehousing kunnen we deze goederenstromen makkelijk combineren.

• Warehousing combineren met distributie-oplossingen. Het supermarktkanaal beleveren? Het foodservice-segment bedienen? Horecazaken in stadscentra bevoorraden? Voor de meeste van onze opdrachtgevers zijn onze diensten op het gebied van warehousing onderdeel van een integrale oplossing voor stadsdistributie of FMCG-distributie.

• Warehousing combineren met geïntegreerde co-packing en e-fulfilment. Wij voeren deze activiteiten binnen de supply chain uit. Hierdoor kunnen we efficiënter werken, sneller schakelen en zijn we flexibeler in onze oplossingen.

• Innovatieve opslagmethodes combineren. We zijn continu bezig om warehouseprocessen te optimaliseren met slimme technieken. Voorbeelden hiervan zijn onze Automatic Layer Picker, de Nabuurs Load Optimizer en de manier waarop we omgaan met double stacked pallets.

Slimme warehousing is duurzame warehousing

De hierboven genoemde opslagmethodes zorgen niet alleen voor meer efficiency in het warehouseproces, maar dragen ook vaak bij aan een duurzamere supply chain. Door de beladingsgraad van wagens te verhogen met de Nabuurs Load Optimizer, halen we bijvoorbeeld veel kilometers van de weg. Daarnaast lopen we ook op andere fronten voor op het gebied van duurzaamheid, zoals het gebruik van ledverlichting in onze warehouses.

Retouren logistiek
Nabuurs Hoofdkantoor

WIJ WERKEN VOOR MOOIE MERKEN

Heinz logo
Mars logo
Tena logo
Nutrilon logo
Wicky logo
Royal Canin logo
Kruidvat logo
Jupiler logo
Hertog Jan logo
Dommelsch logo
Hoegaarden logo
Leffe logo