Werken bij Nabuurs: Tijd voor wat belangrijk is

Zoek je een baan in de logistieke sector? Als chauffeur, in het magazijn, als garagemedewerker of op kantoor? Dan moet je zeker eens met Nabuurs praten. Want bij ons krijg je de tijd en ruimte voor wat echt belangrijk is.

Verder met Nabuurs

Als je de zaken thuis goed voor elkaar hebt, dan is de kans groot dat je op je werk ook lekkerder in je vel zit. Daarom geven we jou graag de tijd en ruimte voor wat belangrijk is in jouw leven. In de vorm van een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extraatjes. Maar bijvoorbeeld ook door samen te kijken wat er mogelijk is qua werktijden. Op die manier kun je tijdens je werk ook je volledige aandacht richten op wat dán belangrijk is: je werk.

VACATURES

Bij nabuurs krijg je

SALARIS

Een goed salaris

Je krijgt een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. En je loon staat altijd keurig op tijd op jouw rekening.

WERKTIJDEN
Nab eigen tijd

Werktijden die bij jou passen

Liever 3 of 4 dagen werken in plaats van 5? Of juist zo veel mogelijk uren draaien? Samen met jou kijken we wat er mogelijk is.

EXTRAATJES
Nab extra

Leuke extraatjes

Wat dacht je van korting op je zorgverzekering en optioneel een budgetcoach die inzage geeft in jouw financiële situatie?

E-LEARNING
NAB e learning

E-learning

Wil je doorgroeien in je werk? Of je ontwikkelen op persoonlijk gebied? Wij helpen jou graag bij het opdoen van alle kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt.

Wij werken voor mooie merken

Essity logo
Mars logo
Tena logo
Nutrilon logo
Mead Johnson logo
Jupiler logo
Hertog Jan logo
Dommelsch logo
Hoegaarden logo

Het bleek geen enkel probleem te zijn dat ik liever 4 dagen wilde werken. Daardoor kan ik nu veel meer tijd met mijn gezin doorbrengen.

Nick Jansen, chauffeur
NABUURS ALS WERKGEVER: 7,3
Icoon bureau
BEOORDELING WERKZAAMHEDEN: 7,4
WERKSFEER: 7,5
BETROKKENHEID MEDEWERKERS: 8,0