Warehousing in Nederland bij Nabuurs: Distributie-oplossingen voor FMCG

Wil jij de warehousing van jouw bedrijf uitbesteden aan een partner met jarenlange ervaring op het gebied van warehousing in Nederland? In Nederland behoort Nabuurs tot de marktleiders op het gebied van FMCG-distributie. Voor grote producenten als Kraft Heinz, Mars, Essity en Refresco verzorgen wij de dagelijkse bevoorrading van het supermarktkanaal en het foodservice-segment.

Welke vormen van warehousing bieden wij aan?

Het is onze missie om de beste weg voor producten te vinden in termen van kosten, service en duurzaamheid. Dat doen we door zaken op verschillende niveaus slim te combineren. Afhankelijk van het type goederen, de te verwerken volumes en de gewenste locatie kunnen wij vrijwel altijd een passende vorm van warehousing aanbieden:

 

1. Op een bestaande locatie of in een nieuw warehouse
2. Shared warehousing of dedicated warehousing
3. Conventionele of (deels) gemechaniseerde warehousing

Warehousing in Nederland uitbesteden aan de beste ketenregisseur

De focus van Nabuurs ligt op de volledige logistieke dienstverlening, waar warehousing een belangrijk onderdeel van is. Bij ons ben je geen nummer, maar een klant met een naam. Wij zijn een familiebedrijf en behandelen onze klanten ook als familie. Wij willen je ontzorgen, denken met je mee en regelen de complete logistieke keten van fabriek tot eindgebruiker. Heb je tijdelijke of permanente opslagruimte nodig voor je goederen? Nabuurs Supply Chain Solutions slaat jouw goederen op professionele wijze op. Maar daar stopt het niet, hierin leveren we een toegevoegde waarde.

Hoe weet je welke ketenregisseur het beste bij jou past?
Warehousing bij Nabuurs gaat verder dan alleen het opslaan van goederen. Zo ondersteunen wij onze klanten ook met diensten zoals:

  • Op- en overslag van goederen;
  • VAL/VAS en co-pack activiteiten;
  • Voorraadbeheer;
  • EDI integratie;
  • Crossdocking;
  • Import/Export en douane activiteiten;
  • Fulfilment oplossingen.

Hoe kan jij winst behalen met de optimalisatie van warehouse processen?

Goederenstromen van klanten combineren. 

Wij hebben veel FMCG-producenten in ons klantenbestand. Daardoor moeten producten van verschillende verladers regelmatig naar hetzelfde afleveradres. Met shared warehousing kunnen we deze goederenstromen makkelijk combineren.

 

Warehousing combineren met distributie-oplossingen.

Het supermarktkanaal beleveren? Het foodservice-segment bedienen? Horecazaken in stadscentra bevoorraden? Voor de meeste van onze opdrachtgevers zijn onze diensten op het gebied van warehousing onderdeel van een integrale oplossing voor stadsdistributie of FMCG-distributie.

 

Warehousing combineren met geïntegreerde co-packing en e-fulfilment.

Wij voeren deze activiteiten binnen de supply chain uit. Hierdoor kunnen we efficiënter werken, sneller schakelen en zijn we flexibeler in onze oplossingen.

 

Innovatieve opslagmethodes combineren. 

We zijn continu bezig om warehouse processen te optimaliseren met slimme technieken. Voorbeelden hiervan zijn onze Automatic Layer Picker, de Nabuurs Load Optimizer en de manier waarop we omgaan met double stacked pallets.

 

Hoe optimaliseren wij warehouse processen?

Onze missie is de beste weg te vinden voor de producten van onze klanten op gebied van kosten, service, duurzaamheid en veiligheid. Daartoe ontwikkelen en implementeren we integrale Supply Chain oplossingen voor Fast Moving Consumer Goods, met als specialisatie Food, Personal Care, Retail en Horeca.

Heftruck in magazijn
Nabuurs Hoofdkantoor

WIJ WERKEN VOOR MOOIE MERKEN

Mars logo
Tena logo
Nutrilon logo
Verbunt Verlinden logo
Kruidvat logo
Jupiler logo
Hertog Jan logo
Dommelsch logo
Hoegaarden logo
Leffe logo