Logistieke oplossingen van Nabuurs: ketenregisseur van industrieterrein tot in het stadscentrum

Bij Nabuurs houden we het overzicht over de totale supply chain. Daardoor kunnen we goed beoordelen hoe en waar de inzet van onze mensen, diensten en netwerken toegevoegde waarde kan bieden. Hierdoor kunnen we verschillende logistieke oplossingen aanbieden die bijdragen aan de totale logistieke keten van jouw organisatie.

 

Wij nodigen je uit wanneer je een logistiek vraagstuk met betrekking tot food- of horecaproducten hebt om eens te praten met Nabuurs. Nabuurs heeft voor elk vraagstuk meerdere logistieke oplossingen.

Welke logistieke oplossingen biedt Nabuurs aan?

Bij Nabuurs bieden we verschillende logistieke oplossingen aan voor bedrijven in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) industrie. Denk hierbij aan bedrijven in de horeca, supermarktketens en grote productie leveranciers.

Bekijk hieronder de verschillende logistieke oplossingen van Nabuurs.

1st Tier logistieke oplossingen

Nabuurs levert op hoge frequentie naar de Retail en Foodservice distributiecentra. De werkwijze en vloot van het netwerk is hier specifiek voor ingericht. De vrachtwagens worden tot het dak gevuld, dit in samenwerking met verschillende verladers en retailers. Voor een optimale belading hebben we een speciaal programma ontwikkeld genaamd de “Load Optimizer“.

 

Nabuurs wordt menigmaal geprezen in de media voor de innovatieve en kostenbesparende groene distributieconcepten (Duplo, 4c4more, Multi depot netwerk).

LEES MEER
2nd logistieke oplossing

Wij werken voor

Mars logo
ABInBev logo
Nutrilon logo
Mead Johnson logo
Essity logo

2nd Tier logistieke oplossingen

Nabuurs verzorgt voor basis opdrachtgevers AB InBev en Sligro de fijn distributie vanuit Regionale Distributiecentra naar de Horeca. Als horeca transporteur zijn we het verlengstuk en het uithangbord van onze opdrachtgevers. We zijn ons enorm sterk bewust dat dit andere capaciteiten vraagt van ons als transporteur: onze chauffeurs zijn jullie vertegenwoordigers!

LEES MEER
2nd logistieke oplossing

Wij werken voor

Sligro logo
ABInBev logo
Verbunt Verlinden logo

Logistieke oplossing 3: Warehousing

Nabuurs beheert 14 warehouse-sites, elk warehouse heeft zijn eigen karakteristiek en functie in de supply chain. In Nederland behoren wij tot de marktleiders op het gebied van FMCG-distributie.

LEES MEER
Warehousing

Wij werken voor

Venz logo
De Ruijter logo
Karvan Cevitam logo

Logistieke oplossing 4: Geïntegreerde co-packing

Co-packing activiteiten vormen een steeds belangrijker onderdeel van een totale logistieke oplossing. Nabuurs heeft hierop ingespeeld door in 2013 een joint venture aan te gaan met Nomi Co-packing B.V. uit Etten Leur; één van de grootste contractverpakkers in de Benelux op het gebied van Fast Moving Consumer Goods.

 

Met Na-Nomi kunnen we onze klanten een geïntegreerde en duurzame oplossing bieden voor co-packing binnen de Supply chain, inclusief opslag, transport en distributie diensten. Met een volledige integratie van ons product beheersysteem voor co-packing leveren we onze afgewerkte producten in kortere doorlooptijden, verlagen we de kosten voor co-packing en controleren we de voedselveiligheid en dat allemaal vanuit één enkel contactpunt. Naast de systeemconfiguratie zijn onze kernwaarden ‘Welzijn’, ‘Kwaliteit’, ‘Winnen’, ‘Blijven leren’ en ‘Diversiteit’ geworteld in de volledige organisatie- en leveranciersnetwerk.

LEES MEER

Wij werken voor

Nespresso logo
Jumbo logo
Heinz logo
Mars logo
Plus logo

Schaalbare en geïntegreerde aanpak

De logistieke oplossingen binnen de Nabuurs Groep zijn verdeeld in drie pilaren:

–       1st Tier Services

Warehousing activiteiten voor verladers zoals Mars, Essity en Nutricia en de distributie naar Retail DC zoals Albert Heijn en Jumbo.

–       2nd Tier Services

Out of Home en horeca, waarbij Nabuurs warehousing activiteiten en de fijnmazige distributie naar de horeca verzorgd.

–       Customer Solutions

Co-packing & E-fulfilment, Freight forwarding en Customs, zowel als stand alone service voor een klant als onderdeel voor klanten binnen het 1st Tier en 2nd Tier netwerk.

HOOFDKANTOOR

Bezoekadres
Kokerbijl 25
5443 PV Haps

Postadres
Postbus 183
5430 AD Cuijk

T: +31 (0)88 622 8877
E: mail: contact@nabuurs.nl

 

  • Kom in contact met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.