Logistiek uitbesteden aan Nabuurs: distributie-oplossingen voor FMCG

Wil jij de logistiek van jouw bedrijf uitbesteden aan een partner met jarenlange ervaring in de logistiek? In Nederland behoort Nabuurs tot de marktleiders op het gebied van FMCG-distributie. Voor grote producenten als Kraft Heinz, Mars, Essity en Refresco verzorgen wij de dagelijkse bevoorrading van het supermarktkanaal en het foodservice-segment.

Welke logistieke oplossingen bieden wij aan?

Goederenstromen combineren.

We verwerken dagelijks enorme volumes en komen bij de distributiecentra van alle grote supermarktketens en groothandels. Dus we kunnen jouw goederenstromen makkelijk combineren met die van anderen. Hierdoor kunnen we sneller werken en bieden we scherpere prijzen aan.

 

Netwerken combineren.

Naast ons multi depot FMCG-netwerk hebben we ook een landelijk RDC-netwerk voor stadsdistributie. Ideaal als je ook de ‘last mile’ optimaal wilt integreren in je supply chain oplossing.

 

Distributie-oplossingen combineren met warehousing en/of co-packing.

Om elk supply chain concept optimaal af te stemmen op de behoeften van de verlader, de ontvanger en de eindconsument.

logistiek uitbesteden aan Nabuurs
Heftruck in magazijn

Logistiek uitbesteden aan de beste ketenregisseur

Grotere bedrijven met voet in de markt hebben ook gekozen voor de logistieke dienstverlening van Nabuurs. Met onze analyse geven wij inzicht in de voor- en nadelen die het logistieke proces meebrengt voor jouw bedrijf. Een partnership met een logistiek dienstverlener kan op korte termijn je cashflow verbeteren. Door samen te werken met Nabuurs kun je in de juiste situatie de arbeids- en overheadkosten verlagen.

Hoe weet je welke ketenregisseur het beste bij jou past?
Steeds meer producenten en supermarktketens nemen deel aan onze multi depot- en multi customer-concepten. Hierdoor dragen ze bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het reduceren van voorraden en het verlagen van de filedruk in Nederland.

Deelnemers kunnen bovendien profiteren van elkaars best practices. Nabuurs stelt zich in dat kader op als onafhankelijke ketenregisseur die de samenwerking tussen deelnemende partijen initieert, stimuleert en faciliteert.

Hoe kan jij winst behalen met de optimalisatie van logistieke processen?

Veel productiebedrijven in de FMCG-industrie en grote verkoop instanties besteden hun logistiek uit aan gespecialiseerde partijen. Opslag, logistieke handelingen, co-packing en distributie laten zij liever over aan een externe partner. Het levert veel voordelen op. Zo kunnen ze zich onder meer blijven concentreren op de kern van hun werkzaamheden.

 

Hoe optimaliseren wij logistieke processen?
Het is onze missie om de beste weg voor producten te vinden, in termen van kosten, service, veiligheid en duurzaamheid. Dat doen we door zaken op verschillende niveaus slim te combineren.

Retouren logistiek
Nabuurs Hoofdkantoor

WIJ WERKEN VOOR MOOIE MERKEN

Heinz logo
Mars logo
Tena logo
Nutrilon logo
Wicky logo
Royal Canin logo
Kruidvat logo
Jupiler logo
Hertog Jan logo
Dommelsch logo
Hoegaarden logo
Leffe logo