Horeca distributie: supply chain concepten voor het beleveren van horecazaken

Nabuurs is dé specialist in het beleveren van horecazaken in de Nederlandse binnensteden. Dus: heb je een vraagstuk op het gebied van horecadistributie? Praat dan zeker eens met Nabuurs. De kans is groot dat we al bij de buren komen!

Fijnmazig distributienetwerk met landelijke dekking

Sinds onze overname van de Nederlandse RDC’s van AB InBev beschikken we over een fijnmazig distributienetwerk met landelijke dekking.

 

Dit netwerk gebruiken we met name voor de bevoorrading van horecazaken in de Nederlandse binnensteden, maar we kunnen het ook inzetten voor andere stadsdistributieconcepten. Daarmee bieden we een duurzaam en kostenefficiënt alternatief voor bevoorrading via de groothandel of via eigen distributiecentra.

Nabuurs AB-Inbev dedicated netwerk

Dedicated distributienetwerk voor Sligro

Namens Sligro beheren we al jaren een dedicated distributienetwerk voor Zuidoost-Nederland. Vanuit de locatie Venray verzorgt Nabuurs de inzet van alle materiaal en chauffeurs.

 

Begin 2020 hebben we bovendien de activiteiten voor Sligro Food Group in Heerlen (voorheen Heineken Groothandel Heerlen) overgenomen van Abrex Logistics. Daarmee verzorgt Nabuurs namens Sligro voortaan ook de horecaleveringen in Zuid-Limburg. Dit doen we vanuit een nieuw RDC in Maastricht, dat naar verwachting in de loop van 2020 operationeel is.

Nabuurs Sligro dedicated netwerk

KLAAR VOOR 2025

Sector breed wordt er stevig samengewerkt om logistieke ketens duurzamer te maken. Een van de belangrijkste aandachtspunten daarbij is de doelstelling om Nederlandse binnensteden in 2025 volledig uitstootvrij te bevoorraden. Als specialist in stedelijke distributie loopt Nabuurs hierin al jaren voorop.

 

Bij Nabuurs zien we weinig drempels voor een efficiënte bevoorrading van stadshubs ten behoeve van last mile distributie. Niet in fysieke zin, in elk geval. Voor verschillende klanten combineren we ons volumenetwerk met ons fijnmazige netwerk van regionale distributiecentra, die zich op strategische posities in Nederland bevinden.

Piekmomenten in FMCG

OPTIMALISEREN DOOR TE COMBINEREN

Het is onze missie om de beste weg voor producten te vinden, in termen van kosten, service en duurzaamheid. Dat doen we door zaken op verschillende niveaus slim te combineren:

• Goederenstromen combineren. We hebben een enorm klantenbestand en komen dagelijks in alle stadscentra van Nederland. Dus we kunnen jouw leveringen makkelijk combineren met die van anderen.

• Netwerken combineren. Naast ons landelijke netwerk van RDC’s en het dedicated distributienetwerk voor Sligro hebben we ook nog een multidepot ambient netwerk voor fast moving consumer goods. Ook daar kun je je voordeel mee doen.

• Distributie-oplossingen combineren met warehousing en/of co-packing. Om elk supply chain concept optimaal af te stemmen op de behoeften van onze opdrachtgever en de eindconsument.

 

Nabuurs Hoofdkantoor

WIJ WERKEN VOOR MOOIE MERKEN

Jupiler logo
Hertog Jan logo
Dommelsch logo
Hoegaarden logo
Sligro logo