Geïntegreerde co-packing: meer mogelijkheden voor co-packing, binnen de supply chain

Verpakkingen aanpassen voor promotiedoeleinden? Afstemmen op verschillende doelgroepen? In lijn brengen met land specifieke regelgeving? Wij bieden FMCG-producenten ongekende mogelijkheden voor co-packing. Binnen de logistieke keten.

 

Meer mogelijkheden

Snel en flexibel inspelen op de specifieke wensen van verschillende groepen afnemers en distributiekanalen? Wij bieden een breed aanbod aan verpakkingsmogelijkheden.

 

Enkele voorbeelden:

  • Displaybouw
  • Shrink wrapping
  • Winkel display
  • Sleeving
  • Stickeren
  • Ompakken
  • Sorting en e-fulfilment

Co-packing binnen de logistieke keten

Normaal gesproken gebeurt co-packing buiten de logistieke keten om. Bij Nabuurs doen we het ‘op de supply chain’. Hierdoor zijn we in staat kortere doorlooptijden te realiseren, kosten te besparen en duurzamer te werken.

Co packer met Heinz producten

E-fulfilment: 'mass customization' voor de eindconsument

Naast co-packing voor retaildistributie bieden wij ook e-fulfilment aan, voor webshops en andere partijen die de consument rechtstreeks bedienen. Door de mogelijkheden van ‘mass customization’ optimaal te benutten, verenigen we daarbij het beste van twee werelden. Efficiënte verwerking enerzijds en een gepersonaliseerde beleving voor de consument anderzijds.

Integrated co-packing solutions

OPTIMALISEREN DOOR TE COMBINEREN

Het is onze missie om de beste weg voor producten te vinden, in termen van kosten, service en duurzaamheid. Dat doen we door zaken op verschillende niveaus slim te combineren:

Co-packing combineren met warehousing. Wij combineren onze activiteiten op het gebied van co-packing graag met een oplossing voor (shared of dedicated) warehousing.

Co-packing combineren met distributie-oplossingen. Wij zijn de eerste partij in Nederland die co-packing kan integreren in een totaaloplossing voor stadsdistributie of FMCG-distributie.

Menskracht combineren met technologie. Wij maken gebruik van de nieuwste technologie om onze mensen optimaal te ondersteunen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

FSQ: food safety first

Van de kledingeisen die wij hanteren tot de manier waarop wij medewerkers opleiden: bij al onze activiteiten op het gebied van co-packing staat de voedselveiligheid voorop. Niet voor niets maken verschillende producenten van babyvoeding gebruik van onze diensten.

Co packer handen wassen
Nabuurs Hoofdkantoor

WIJ WERKEN VOOR MOOIE MERKEN

Heinz logo
Mars logo
Nespresso logo
Jumbo logo
Kruidvat logo