Food FMCG-distributie: dagelijkse bevoorrading van het supermarktkanaal en foodservice-segment

Nabuurs behoort in Nederland tot de marktleiders op het gebied van FMCG-distributie. Voor grote producenten als Kraft Heinz, Mars, Essity en Refresco verzorgen wij de dagelijkse bevoorrading van het supermarktkanaal en het foodservice-segment. Dus de kans is groot dat we ook bij uw stops komen!

 

Landelijk multidepot ambient netwerk

Via ons landelijk dekkende multidepot distributienetwerk verzorgen we jaarlijks het vervoer van ruim 1 miljoen pallets met FMCG-producten, hoofdzakelijk in de categorie food.

We bevoorraden dagelijks de DC’s van grote supermarktketens zoals Albert Heijn, Jumbo en Superunie-leden. En we leveren ook bij drankhandels en horecagroothandels zoals Sligro, Hanos, Lekkerland, Makro en Deli XL.

OPTIMALISEREN DOOR TE COMBINEREN

Het is onze missie om de beste weg voor producten te vinden, in termen van kosten, service en duurzaamheid. Dat doen we door zaken op verschillende niveaus slim te combineren:

Goederenstromen combineren. We verwerken dagelijks enorme volumes en komen bij de distributiecentra van alle grote supermarktketens en groothandels. Dus we kunnen jouw goederenstromen makkelijk combineren met die van anderen.

Netwerken combineren. Naast ons multidepot FMCG-netwerk hebben we ook een landelijk RDC-netwerk voor stadsdistributie. Ideaal als je ook de ‘last mile’ optimaal wilt integreren in je supply chain oplossing.

Distributie-oplossingen combineren met warehousing en/of co-packing. Om elk supply chain concept optimaal af te stemmen op de behoeften van de verlader, de ontvanger en de eindconsument.

Samen werken aan duurzaamheid en veiligheid

Steeds meer producenten en supermarktketens nemen deel aan onze multidepot- en multicustomer-concepten. Hierdoor dragen ze bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het reduceren van voorraden en het verlagen van de filedruk in Nederland.

Deelnemers kunnen bovendien profiteren van elkaars best practices. Nabuurs stelt zich in dat kader op als onafhankelijke ketenregisseur die de samenwerking tussen deelnemende partijen initieert, stimuleert en faciliteert.

Retouren logistiek
Nabuurs Hoofdkantoor

WIJ WERKEN VOOR MOOIE MERKEN

Essity logo
Mars logo
Tena logo
Nutrilon logo