Learning@Nabuurs: nieuwe skills opdoen en jezelf ontwikkelen

2025 Co-packing Duurzaamheid Food/FMCG Internationaal transport Klantcase Klantcase Van Opzeeland Stadsdistributie Warehousing Werken bij
16 oktober 2018, BY NABUURS

Vorige week is het startschot gegeven voor de campagne Learning@Nabuurs. Een digitale leeromgeving, waarin medewerkers zelfstandig allerlei trainingen kunnen volgen.

Aan de ene kant zijn er trainingen te volgen die je specifiek nodig hebt voor je functie (denk aan de verplichte nascholing Code 95 voor vrachtwagenchauffeurs). Maar daarnaast bieden we ook allerlei trainingen waarmee je jezelf kunt ontwikkelen. Met het oog op je carrière, of gewoon omdat je het leuk vindt!

Voorbeelden van trainingen
We bieden trainingen aan op de meest uiteenlopende gebieden. We noemden de nascholing code 95 al, maar je kunt bijvoorbeeld ook denken aan ‘Speak Business English’, ‘Excel’ of ‘LinkedIn voor professionals’. En elke maand komen er nieuwe trainingen bij.

Gratis voor medewerkers, certificaat bij succesvolle afronding
Alle trainingen op Learning@Nabuurs zijn gratis te volgen. Gewoon een kwestie van inloggen op Mijn Nabuurs. En heb je een training succesvol afgerond? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat als bewijs daarvan!

Investeren in mensen
Binnen de logistieke dienstverlening behoort Nabuurs tot de top van Nederland. We beseffen dat onze medewerkers hier een cruciale rol in spelen. Willen we voorop blijven lopen dan is een van de belangrijkste speerpunten dat we onze mensen continu opleiden en ontwikkelen.

Talent aantrekken en behouden
Wat ons betreft is het heel simpel. Willen wij de talenten uit onze branche aantrekken en behouden? Dan moeten we niet alleen een goed salaris bieden, maar ook investeren in de work-life balance van mensen, en iedereen de mogelijkheid geven om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Met Learning@Nabuurs introduceren we een manier om dit op een moderne manier te kunnen doen. Heel laagdrempelig, waar en wanneer ze maar willen.

Ook werken bij Nabuurs?
Zoek je een baan binnen de logistiek? Dan moet je zeker eens met Nabuurs praten. Want bij ons krijg je namelijk de tijd en ruimte voor wat echt belangrijk is. Bovendien hebben regelmatig vacatures. Voor vrachtwagenchauffeurs en teamleiders, maar bijvoorbeeld ook op kantoor en in de garage.