Nabuurs verwelkomt nieuwe boordcomputers

2025 Co-packing Duurzaamheid Food/FMCG Internationaal transport Klantcase Klantcase Van Opzeeland Stadsdistributie Warehousing Werken bij
01 april 2019, BY NABUURS

Nabuurs heeft gekozen voor Logi-App als nieuwe boordcomputer oplossing binnen haar wagenpark. Momenteel wordt de Logi-App uitgerold binnen het netwerk van Van Opzeeland. De verwachting is dat eind 2019 alle overige divisies (Nabuurs ambient, Nabuurs RDC, Nabuurs Sligro, Nabuurs Goor en Freight Frame) voorzien zijn van de Logi-App.  

Dennis Wennekers – Service Delivery Manager bij Nabuurs: “ Nabuurs heeft voor de Logi-App gekozen omdat alle operaties ondervangen worden in één oplossing. Hierdoor is ontwikkeling en beheer zeer efficiënt aangezien er maar één app nodig is. Deze past zich automatisch aan op de activiteit die op dat moment ondersteund moet worden. Verder is de hoge flexibiliteit binnen een standaard product een belangrijke voorwaarden om te voldoen aan de dagelijkse uitdagingen.

Onder de chauffeurs is de applicatie ook positief ontvangen. Dennis Weijers – Chauffeur bij Van Opzeeland heeft als een van de eerste de applicatie mogen testen: “Met name de flexibiliteit van het product bevalt goed. Zo is het mogelijk om extra informatie te ontvangen zoals locatiegegevens of de originele opdracht in PDF vorm. Bovendien krijgen we een melding als we tegen onze rijtijd aanzitten waardoor ritten sneller door een collega chauffeur overgenomen kunnen worden. Een volgende stap is het activeren van de scanoptie en het uiteindelijk volledig papierloos werken”.