NABUURS MEET and MATCH

2025 Co-packing Duurzaamheid Food/FMCG Internationaal transport Klantcase Klantcase Van Opzeeland Stadsdistributie Warehousing Werken bij
02 juli 2018, BY NABUURS

Met organisaties als Nabuurs Transport, Nabuurs Logistiek, Van Opzeeland, Na-Nomi en Nabuurs-RDC is Nabuurs sterk vertegenwoordigd in het ontwikkelingen en implementeren van logistieke oplossingen voor mooie merken. 

Door onze sterke groei zijn we regelmatig opzoek naar medewerkers die zich in onze filosofie kunnen vinden en verder met Nabuurs willen. Dus ben je op zoek naar een baan in de logistieke sector? Bijvoorbeeld als chauffeur, in het magazijn, als garagemedewerker of op kantoor? Dan moet je zeker eens met Nabuurs praten. Want bij ons krijg je de tijd en ruimte voor wat echt belangrijk is.

Eerst kijken
Eerst kijken en dan pas solliciteren? Dat kan! Je kunt namelijk vrijblijvend een van onze MEET and MATCH events bezoeken. Krijg een rondleiding, maak kennis met toekomstige collega’s en bekijk het materiaal waarmee je werkt. Natuurlijk zorgen wij voor een hapje en een drankje. Een perfect moment om laagdrempelig kennis te maken met een van onze bedrijven.

Het eerst volgende event staat gepland op:

14-02  | 18h – 20h | Nabuurs Sligro | Newtonstraat 8 | 5807 GC Oostrum (Venray)

Altijd al in de logistiek willen werken? Bezoek dan deze informatiebijeenkomsten. Nabuurs heeft op dit moment vacatures voor distributie chauffeurs, leerling chauffeurs, bijrijders en logistieke medewerkers. Meer info: werkenbijnabuurs.nl