Co-packer Na-Nomi wint de FD Gazellen Award 2019

2025 Co-packing Duurzaamheid Food/FMCG Internationaal transport Klantcase Klantcase Van Opzeeland Stadsdistributie Warehousing Werken bij
21 oktober 2019, BY NABUURS

Na-Nomi, dochterbedrijf van Nabuurs, heeft een FD Gazellen Award gewonnen en behoort hiermee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! We vroegen Bas Coenen en Anke Creuwels, beide werkzaam voor Na-Nomi, om een eerste reactie.

“Een geweldige prestatie welke we samen met het team, de steun van partners en natuurlijk onze klanten bereikt hebben!”, aldus Bas Coenen, General Manager bij Na-Nomi.

“Na-Nomi bestaat inmiddels 6 jaar en dit is absoluut een erkenning voor ons werk. De afgelopen periode hebben we ons ten doel gesteld om als bedrijf door te pakken en te blijven groeien’’, zegt Coenen. “Zo merken we dat het uitbesteden van verpakkingsactiviteiten in de logistieke keten steeds populairder wordt. Door onze ‘can-do’ mentaliteit en onderscheidend vermogen in service en kwaliteit, integreren we ons volledig in de supply chain van zowel partners als klanten. Doel hierbij is het leveren van een totaal oplossing waarmee kosten en Co2 gereduceerd worden met nadruk op voedselveiligheid”.

Anke Creuwels, Business Developer van Na-Nomi, onderschrijft deze visie: ‘‘Na-Nomi kiest voor meerwaarde door echt te integreren in de logistieke keten. Dit kan op locatie in een fabriek, DC of bij de retailer. Het gehele proces wordt hierbij ondersteund door slim ontwikkelde en geautomatiseerde processen. Dat zorgt voor meer voordelen in het leveren van diensten en onderscheid vermogen in het uiteindelijke resultaat. Bovendien creëren we zo langdurige relaties met onze partners en klanten’’.

Het winnen van een FD Gazellen award is een geweldig resultaat voor Na-Nomi, maar stil zitten is er niet bij. Het bedrijf heeft zich namelijk ten doel gesteld om binnen een aantal jaar dé toonaangevende co-packer van zuidoost Nederland te zijn.

Het Financieel Dagblad reikt dit jaar voor de 16e keer de FD Gazellen Awards uit. Deze wordt toegekend aan bedrijven die bovengemiddeld hard groeien. Deze groei wordt gemeten over de afgelopen drie jaren en gewaardeerd aan de hand van omzet, personeelsgroei en winstmarge. Op 5 november 2019 worden de Awards voor regio Zuid Nederland uitgereikt in het Theater de Parade te  Den Bosch.

Na-Nomi is een van de meest toonaangevende co-packers binnen de FMCG (Fast Moving Consumer Goods) branche. Binnen de branches food, retail en horeca ontwikkelt en implementeert Na-Nomi geïntegreerde co-packing oplossingen. Voor meer informatie zie: https://www.na-nomi.nl.