30e Krone trailer Freight Frame

2025 Co-packing Duurzaamheid Food/FMCG Internationaal transport Klantcase Klantcase Van Opzeeland Stadsdistributie Warehousing Werken bij
16 september 2019, BY NABUURS

Transportbedrijf Freight Frame heeft onlangs zijn 30e nieuwe Krone trailer ontvangen. Het betreft hier zowel megatrailers, als kastenwagens en koeltrailers. Ze worden ingezet voor het transport tussen Nederland / België & Finland.

Nieuwe trailers
Freight Frame is al geruime tijd klant van Krone. “De prijs-kwaliteitverhouding die Krone biedt is uitstekend. Dat is belangrijk op de routes, waarbij sprake is van frequent ferryverkeer”, zegt Stijn van den Bogart, New Business Manager van Nabuurs. Het gaat om twintig megatrailers, vijf kastenwagens en vijf Krone Cool Liners. Opvallend aan de koeltrailers is dat ze zijn voorzien van de nieuwste telematica. “De chauffeur beschikt over een app, waarmee alle criteria die van belang zijn voor de trailer en die van belang zijn voor dit type transport, real time gevolgd en bijgesteld kunnen worden. Wat bovendien mee telt, is de veiligheid van de lading. We hebben gekozen voor een oplossing (Door Protect) die af fabriek al perfect gemonteerd zit en waarvan we zeker weten dat die de lading van onze klanten nog beter beveiligt dan tot dusverre al was.

www.freightframe.com